Bæredygtighed, Den grønne omstilling & LigestillingDen grønne omstilling er ikke længere et valg
For Sarar Danmark er bæredygtighed og den grønne omstilling nogle vigtige kerneværdier. Vi bliver nødt til at tænke over, hvordan vi producerer bæredygtigt beklædning, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. For Sarar Danmark er lige præcis dette en af vores kærneværdier. Vi bliver nødt til at tænke på vores fælles klode - også til den fremtidige genereration.

Med alle sine bæredygtige projekter fortsætter Sarar med at gøre drømme til virkelighed, give en sund fremtid og dele alle sine tjenester med verden ved at prioritere Sarars kvalitet og elegance.

Vi skal fremme ligestillingen
Som en international virksomhed, der opererer i mange sektorer i mange dele af verden og Tyrkiet, mener Sarar, at ved at gribe fat og vinde nutiden, vinder vi fremtiden. Derfor er vores medarbejdere repræsenteret ved 75% kvinder, der skaber stor succes for vores virksomhed i hele verdenen. 

Socialt ansvar 
Siden grundlæggelsen har Sarar Group ydet støtte inden for uddannelse, sport, kultur og kunst for at øge kvaliteten af ​​det sociale liv med en følelse af socialt ansvar. Da Sarar er bevidst om vigtigheden af den ​​grundlæggende uddannelse, først i at opdrage vores børn og derefter i at forme en generation, bidrager Sarar til uddannelse med 4 forskellige skoler, som Sarar har etableret. 

 

×